Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Apollo tarjoaa käyttöösi kaikki tarvittavat verkkokaupan maksutavat – luotettavasti

  • Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, OP, Danske, Säästöpankki, LähiTapiola, POP, Aktia, Handelbanken, Ålandsbanken, S-Pankki.
  • Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector, Jousto
  • Korttimaksaminen: Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Diners Club ja JCB.
  • Uusi ja supersuosittu Paytrail-tili on maksutapa, jolla kuluttajat voivat ostaa entistä nopeammin tuhansissa verkkokaupoissa.

Paytrail maksutavat

Turvallisempi tapa asioida verkossa

Haluamme tehdä verkossa asioimisesta mahdollisimman mukavan kokemuksen. Siksi haluamme varmistaa, ettei sinun tarvitse pelätä luottamuksellisten henkilö- tai korttitietojen joutumista epäluotettaviin käsiin.

Ihmiset ja prosessit

Paytrail Oyj:n automaattiset valvontajärjestelmät seuraavat ja dokumentoivat yksityiskohtaisesti kaikkia palveluitaa ja niiden toimintaa. Asiantuntijatiimi ylläpitää ja kehittää palvelun turvallisuutta ennalta ehkäisten mahdolliset tietoturvaongelmat.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Paytrail Oyj – suomalainen maksulaitos

Paytrail Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa, mikä edellyttää poikkeuksellisen vahvoja panostuksia turvallisuuteen. Aina yhtiön perustamisesta lähtien (entinen Suomen Verkkomaksut Oyj), vuodesta 2007, yritys on välittänyt turvallisesti yli kymmenen miljoonaa verkkomaksua.

Apollon ja Paytrailin asiakkaana voit luottaa, että lakeja ja säädöksiä noudatetaan erityisen tarkasti, ja turvallisuuteen liittyvät seikat otetaan vakavasti.