Kateprofiili suojaa markiisia

Markiisin mekanismi altistuu ulkona usein monenlaiselle rasitukselle. Suojattu mekanismi pidentää mekanismin ja koko markiisin käyttöikää. Tässä artikkelissa lisätietoa mekanismin suojaamisesti kateprofiilin avulla.

Rullaverho veivikäytöllä

  Rullaverhot saatavilla nyt myös veivikäytöllä! Veivikäyttö sopii rullaverhoille ja Magic Light kaihtimille. • Lapsiturvallinen; erinomainen kouluihin, päiväkoteihin, sairaaloihin… • Yksinkertainen käyttömekanismi • 40 mekanismille rullaverho jopa 250*400 cm koossa. • Saatavilla sekä vasen- että oikeankätisenä • Veivi käy myös kaikkiin kasettiverhoihin • Veivi on irrotettava – ottamalla veivin irti seinustalle ei jää mitään ylimääräistä • Sopii hyvin […] Lue lisää »

Rullaverhon asennuslista ja liukukisko

Rullaverho voidaan kiinnittää asennuslistaan, jolloin kiinnityskohta voidaan määrittää mistä kohtaa listaa tahansa.  Lista on kätevä vaihtoehto kohteisiin, joissa kannakkeiden normaalille sijainnille, eli sivuille ei pystytä kiinnittämään. Saatavilla 32-, 40- ja 45 mekanismeille; verhon maksimileveys 300 cm. Maksimikorkeus riippuu kankaasta, 250 – 400 cm. Lista valkea; voidaan maalata mihin tahansa RAL väriin. Kannakkeet & kannakesuojat valkeat. Asennuslistalle […] Lue lisää »

Rullaverhon tuplakannake

Kaipaatko joskus näkö- ja häikäisysuojaa, ja toisinaan taas täyttä pimennystä?  Tuplakannakkeilla on mahdollista asentaa kaksi rullaverhoa siististi päällekäin, niin että voit käyttää verhoja erikseen. Tarvittaessa molemmat saa siististi ylös rullalle.  • Innovatiivinen, kompakti muotoilu jonka avulla saadaan kaksi rullaverhoa siististi samaan ikkunaan • Valmistettu kestävistä komponenteista – 5 vuoden takuu • System 40® Slide Lock® -rullaverhomekanismi jaksaa […] Lue lisää »

Erikoismallit

Erityisen mallisiin ikkunoihin tarvitaan erikoisratkaisuja. Plisee vekkikaihdin muokkautuu tarpeen mukaan erilaisiin ikkunatyyppeihin. Kysy tarkempia tietoja Apollo ammattilaiselta.

Lamellikaihtimen motorisointi

Motorisoimmalla Apollo lamellikaihtimet pystyt säätelemään kaihtimia vaikka yhdellä napinpainalluksella. Tekniikka helpottaa sisäaurinkosuojien käyttöä, varsinkin jos kaihtimet sijaitsevat hankalassa paikassa, kuten kattoikkunat, verannat tai leveät ikkunalaudat. Moottori asennetaan kaihtimeen, ja se kelaa tuotteen kiinni ja auki, ja myös kääntää lamellisoiroja.

Lamellikiskot erikoisväreissä

UUTTA! Lamellikaihdin kiskoja tilauksesta nyt uusissa hehkuvissa väreissä. Näyttävät kiskot vievät lamellikaihtimet aivan uudelle tasolle, jossa sisustusta on mietitty loppuun asti. Tee vaikutus kokonaisuudella, joka toimii varmasti Apollo lamellikaihdinmekanismilla.

Ylikorkeat lamellit

Voimme valmistaa kankaasta riippuen jopa 8m korkeita lamellikaihtimia. Kankaaksi korkeisiin lamelliverhoihin kannattaa valita jämäkkä kuosi, kuten esim. Guardian (peittävä, palosuojattu, konepestävä), koska ohuet kankaat saattavat kiertyä ylikorkeissa lamelliverhoissa.

Vinolamellit ja erikoismuodot

Apollo lamellikaihdin taipuu tarpeidesi mukaan. Nykyaikaiseen arkkitehtuuriin soveltuva vino lamellikaihdin on mahdollista valmistaa jopa 700 cm leveänä, ja 380 cm korkeana. Suuriin vinolamelleihin suosittelemme kankaaksi valittavan paksumpaa kangasta, esim. Guardian. Vinolamellin maksimi kaltevuuskulma 30°. Narukäyttö mekanismi asettuu vinokiskoissa aina korkeaan päähän. Tilausta varten tulee tietää verhon valmismitat; valmis leveys x valmis korkeus molemmilta sivuilta. Jos […] Lue lisää »

Lamellikiskon erikoiskannakkeet

Vakiotoimitukseen sisältyvät kattokannakkeet, mutta tilauksesta saatavilla myös seinäkannakkeita, säädettäviä seinäkannakkeita, päätykannakkeita ym. Pyydä jälleenmyyjältämme apua oikeanlaisen asennuskannakkeen löytämiseen. Seinäkannakkeet 127 mm lamellille (suluissa mitat 89 mm lamellille)   Vakio seinäkannake Matalakantainen seinäkannake Säädettävä seinäkannake   Vakio seinäkannake mitat lamellin kanssa:

Lamellikaihdin useasta eri kankaasta

Apollo lamellikaihtimen ei aina tarvitse olla yksivärinen. Voit valita kaihtimeen eri sävyjä ja eri kankaita – Sävytä kaihdin esimerkiksi yrityksesi väreissä. Lamellikaihtimessa voi olla eri sävyjä useita, tai vaikkapa joka kolmas kangassoiro korostusvärillä. Sävytys lisää kaihtimen yksilöllisyyttä ja näyttävyyttä.

Lamelli ketjun turvakiinnike

Jokaiseen lamellikaihdintoimitukseen sisältyy turvalukko, joka pitää käyttönarut paikoillaan, siististi kiinni seinässä / ikkunan puitteessa. Apollo turvalukko takaa lamelliverhon lapsiturvallisuuden. Turvalukko on erityisen tärkeä julkisissa tiloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Lue lisää koulujen kaihdinten turvallisuusmääräyksistä (linkki turvallisuustiedotteeseen jonka voin itse ladata palvelimelle)

Markiisin lipan muotoilut

Kaikkien Apollo markiisien lippa voidaan muotoilla asiakkaan haluamalla tavalla – veloituksetta. Lipan kantiksi voi valita joko sävyyn sopivan kanttinauhan, tai luoda konrastia eri värillä lipan reunaan. Muotoilumalleja on neljä erilaista: Suora    Loiva Pipari    Pipari    Aalto

Motorisoinnin lisävarusteet

Automatiikka Motorisoidut aurinkosuojatuotteet helpottavat käytettävyyttä. Valitsemalla automatiikan sinun ei tarvitse edes painaa nappia – sensorit huolehtivat laitteista puolestasi. Hiljaisesta käyttöäänestään huolimatta moottorit ovat erittäin tehokkaita, niin vaikutukseltaan kuin energiatehokkuudeltaan. Automaattiset ratkaisut saavat kotisi elämään Markiisi joka huolehtii sinusta, talostasi ja itsestään  Tuuleeko liikaa? Eolis RTS -anturi saa markiisin kelautumaan sisään tuulen yltyessä, vaikka olisit poissa […] Lue lisää »

Lisäsivuvarsi

Hyödyllinen esim. isojen ikkunasarjojen kattamisessa. Kun ikkunoita on useampia, on sivuvarret hyvä sijoittaa karmien kohdalle. Ei suositella nauhakäyttöiseen.

Sarjaankytkentä Novoline

Motorisoidut vierekkäin asennettavat markiisit voidaan myös sarjaankytkeä. Markiisit voivat toimia samalla moottorilla. Näin säästät motorisoinnin kustannuksissa.

Sarjaankytkentä Pergoline

Motorisoituna vierekkäin asennettavat markiisit voidaan myös sarjaankytkeä. 2-osaisena maksimileveys yhteensä 8000mm. Markiisit voivat toimia samalla moottorilla. Näin säästät motorisoinnin kustannuksissa.

Sarjaankytkentä X-line

Motorisoituna vierekkäin asennettavat markiisit voidaan myös sarjaankytkeä. 2-osaisena maksimileveys yhteensä 8000mm. Markiisit voivat toimia samalla moottorilla. Näin säästät motorisoinnin kustannuksissa.

VarioVolant – Laskeutuva etulippa

Topline markiisiin on saatavilla etuprofiilista laskeutuva lippa yksivärisillä markiisi- ja screenkankailla. Laskeutuva lippa auttaa varsinkin matalalta paistavan auringonvalon torjuntaan, ja toimii lisäksi näkösuojana. Markiisikankaalla laskeutuvan lipan korkeus max. 100 cm, Soltis screen kankaalla max. korkeus 160 cm. Markisiin etuprofiiliin asennetaan oma veivikäyttö etulipalle. Saatavilla myös Sonesse 30 motorisoinnilla, kysy lisätietoa tehtaalta. Hinta määräytyy leveyden mukaan.

Valot ja lämmittimet

Vietä enemmän aikaa terassilla! Modulis-valoramppi ja terassinlämmitin pidentävät oleskelua ulkona. – Ylimääräinen pihahuone – nauti terassista myös hieman viileämpinä päivinä –  luo viihtyisä tunnelma illaksi

Lisänivelvarsi

Tarvittaessa asiakas voi valita Topline terassimarkiisiin lisänivelvarren. Apollo markiisit ovat mitoitettu jo valmiiksi niin, että suurempiin markiiseihin tulee vakiona lisänivelvarsi. Jos lisänivelvarsi mahtuu liikkumaan kahden reunimmaisen varren keskellä, sen voi valita lisävarusteeksi esim. tuulisiin paikkoihin ja lisäkestävyyttä vaativiin markiiseihin.

Motorisointi

Kaikki Apollo aurinkosuojat voidaan valmistaa toimimaan moottorilla. Tuotteiden motorisointi helpottaa käyttöä, sekä lisää käyttöikää ja tuotteiden tuomia hyötyjä. Apollo terassimarkiisi moottorilla Heti kun aurinko alkaa paistaa, haluamme viettää kesäisiä iltapäiviä rennosti terassillamme. Yhdistämällä kalusteita, kasveja, valaistusta ja varusteita luodaan täydellinen ympäristö ruokailulle tai rentoutumiselle läheisten kanssa. Moottoroitu markiisi on terassin tärkeä elementti suojaamaan auringolta, jotta […] Lue lisää »

Sarjaankytkentä

Motorisoidut vierekkäin asennettavat markiisit voidaan myös sarjaankytkeä. Sarjaankytkettyjen markiisien kankaiden väliin jää pienempi rako kuin yksittäisten vierekkäisten markiisien. Lisäksi markiisit voivat toimia  samalla moottorilla. Näin säästät motorisoinnin kustannuksissa.

Sivuvaijerit

Sivuvaijerit pitävät kaihtimen ryhdikkäästi suorana, vaikka rullaverho joutuisi ilmavirran armoille. Sopii erinomaisesti esim. ulkotilojen kaihtimiin, parvekkeille, oviin ym.

Sivukanaalit

Sivukanaalit asennetaan kankaan sivuille asennuspintaan. Kangas kulkee sivukanaalin urissa, eikä kankaan reunat pääse näin heilumaan. Sivukanaalit yhdessä kasetin kanssa edesauttavat pimentävyyttä. Katso galleria >> Markiisiversiona saatavilla myös Zipline, jonka kangas kulkee reunoilta vetoketjuissa.

Suojaava kasetti

Apollo rullaverho voidaan valmistaa myös suojaavan kasetin kera. Täyskasetti suojaa kangasrullaa, ja luo viimeistellyn lopputuloksen. Open Cassette puolikasetti suojaa myös kangasrullaa, mutta on avoin kasetin alaosasta. Kasetin etuprofiili voidaan verhoilla millä tahansa mallistomme kankaalla. Yhtenevällä kankaalla saat kaihtimeen pelkistettyä huomaamattomuutta, kun taas valitsemalla erilaisen kankaan saat kaihtimeen kehysmäistä kontrastia. Open Cassette, etulippa 40mm Maksimileveys 250cm […] Lue lisää »

Rullaverhojen yhteenkytkentä

Yhteenkytkennällä voidaan asentaa kaksi kaihdinta vierekkäin yhdellä keskikannakkeella, säilyttäen molempien  kaihdinten oma mekanismi ja käytettävyys. Kytkemällä kaihtimet yhteen jää keskelle kankaiden väliin vain noin 24 mm rako. Yhteenkytkentäkannakkeita löytyy myös eri sävyissä, ja putken koko määräytyy kannakkeen mukaan alkaen 40 mm.

Alalista vaihtoehdot

Alalista on vakiona litteä ja kankaalla päällystetty. Yli 150cm leveisiin kaihtimiin alumiini alalista. Toiveiden mukaan alalista voidaan myös jättää näkyviin, tai päällystää eri kankaalla. Saatavilla myös pyöreä alalista, valkea ja hopea.

Mekanismin värit ja ketjut

Mekanismeja, kannakkeita ja kuulaketjuja on saatavilla eri väreissä, veloituksetta. Mekanismin värit valkea (vakio), musta, harmaa, beige ja ruskea. Osien saatavuus määräytyy kaihtimen suuruuden mukaan. Metalliketjut ovat eivät sisälly perus rullaverhon hintaan. Metalliketjuja on saatavilla: hopea ja kulta.

Muotoilut ja koristeet

Apollo  rullaverhoihin voit lisätä erilaisia elementtejä, joiden ansiosta kaihtimestasi tulee näyttävä osa sisustusta. Valittavana on erilaisia reunusmalleja, koristeellisia alatankoja, vetimiä (jousikäyttöisiin) ja lisäksi runsas valikoima upeita koristeita. Näet koristeet virtuaalikirjoista – valitse ROLLER. Ensimmäisillä sivuilla esitellään koristeet ja reunamuotoilut.

moottoroitu-rullaverho

Rullaverhon moottori

Apollo kaihdinten motorisointi Miksi sisäkaihtimet pitäisi moottoroida? Moottoroimalla sisäkaihtimet voit heittää hyvästit sotkeentuville naruille ja johdoille. Yhdellä painalluksella voit avata ja sulkea kaihtimet juuri oikeaan asentoon. Moottoroidut Apollo kaihtimet ovat käteviä myös ikkunoihin, joihin on hankala ulottua. Motorisoiduilla kaihtimilla on muitakin etuja kuin käyttömukavuus.  Motorisoimalla Apollo kaihtimet teet kodistasi viileämmän. Helppokäyttöisyys lisää kaihdinten käyttöä lämpötilan & […] Lue lisää »

Turvalukko

Jokaiseen kuulaketjukäyttöiseen rullaverhotoimitukseen sisältyy turvalukko, joka pitää käyttönarun paikoillaan, siististi kiinni seinässä / ikkunan puitteessa. Apollo rullaverhon turvalukko takaa rullaverhon lapsiturvallisuuden. Turvalukko on erityisen tärkeä julkisissa tiloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Lue lisää koulujen kaihdinten turvallisuusmääräyksistä (linkki turvallisuustiedotteeseen jonka voin itse ladata palvelimelle)