Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Markiisi on ekoteko

Nyt kun monet meistä ovat kiinnostuneempia kasvavista energiakustannuksista ja ympäristöön jättämästämme hiilijalanjäljestä, markiisit ja muut aurinkosuojat ovat ajankohtaisempia kuin koskaan.

Markiisit ovat luonnollinen tapa vähentää energiankulutusta ja suojata kotiasi ja muita tiloja. Ikkunat ovat rakennuksen energiatehokkuudessa merkittävässä roolissa. Ikkunoiden kautta aurinkoenergia tunketuuu sisätiloihin ja lukitsee itsensä sinne. Seurauksena meidän on jäähdytettävä sisätiloja ilmastointilaitteilla, mikä taas kuluttaa hurjat määrät ylimääräistä energiaa ja lisää hiilivaikutuksia. Ajan myötä auringon paahtavat UV säteet näkyvät myös kaikkialla sisällä – kankaat ja puupinnat heikkenevät ja haalenevat ennen aikojaan.

Kasvihuoneilmio
Kasvihuoneilmiö pahentaa lämpötilojen nousua
Soltis Aurinkoenergia
Aurinkosuojilla saadaan pidettyä sisätilojen lämpötilat viileinä

 

Voit estää auringon lämmön ja haitalliset vaikutukset markiisien avulla!

Markiisit eivät tarvitse paljon sähköä, mutta tarjoavat silti huomattavia etuja energiansäästössä, mukavuudessa ja yksityisyydessä. Markiisit vähentävät ikkunoihin tulevan auringonvalon määrää estämättä näkymää. Markiisit suojaavat ikkunoiden lähellä olevia pintoja, mikä vähentää puiden, nahan ja kankaiden ennenaikaista vanhenemista. Markiisit vähentävät merkittävästi ympäristövaikutuksia, koska käytät varjoa kodin viilentämiseen. Nykyaikaisilla ZIP markiiseilla / sisälle asennettavilla lisä aurinkosuojilla (kaihtimet) saat myös yhden eristekerroksen lisää, joka taas vähentää lämmityksen tarvetta talvisin.

Varjoillakin on eroja: Markiisikankailla on erityisen hyvä suojaus auringon UV-säteitä vastaan.

UV Sateily Kesalla

Apollo Aurinkosuojat 1

Supertuote energian säästöön on Apollo Zipline >>

  • integroituu täysin julkisivuun
  • blokkaa lämpöä ja häikäisyä estämättä näkymää ulos
  • toimii kaukosäätimellä tai täysin automaattisesti

Kokonaisuudessaan Apollo markiisit ovat kestävän kehityksen tuotteita: laadukkaat komponentit palvelevat vuodesta toiseen. Tuotteemme eivät ole kertakäyttötavaraa, vaan jopa yli 30 vuotta vanhat markiisit pystytään vielä kunnostamaan käyttökelpoisiksi. Kankaina käytämme ympäristöystävällisiä, kierrätettäviä ja turvallisia tekstiilejä, tinkimättä kestävyydestä ja laadusta. 

Edistä energiatehokkuutta ja vähennä hiilijalanjälkeä ympäristöystävällisillä markiisilla – Nauttien myös monista muista markiisien eduista!

Lähteet: YLE, Peda.net

Energiatehokas Koti

 

Lataa maskuton markiisin ostajan opas