Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Avaimet käteen-palvelulla annat ohjat ja vastuun ammattilaiselle

Kaihtimissa ja markiiseissa on yllättävän paljon huomioon otettavia seikkoja, sekä tuotteen ominaisuuksissa että mitoituksessa. Asennus on vielä lisäksi asia erikseen.
Koulutetut Apollo aurinkosuojausken ammattilaiset auttavat mielellään koko prosessin läpi – aina suunnittelusta toteutukseen. Voit siis olla huoletta, sopiiko tuote varmasti kohteeseen, onko mitoitus oikea, ja meneekö asennus nyt turvallisesti ja oikealla tavalla. Anna ammattilaisen ottaa vastuu puolestasi!
Huom. Kerrottakoon tässä vaiheessa että takuu ei koske väärin asennettuja tuotteita, ja että mittojen luovuttajalla on aina vastuu tuotteiden sopivuudesta kohteeseen.

Tässä muutamia referenssejämme:

Screenkaihtimet ja pimennysverhot moottorilla – Villa·Lume

Hurmaava kohde Villa·Lume sai ikkunoilleen screenkaihtimia sekä pimennysverhoja, joita käytetään kätevästi kaukosäätimellä. Tässä asiakkaan kokemus moottoroiduista tuotteistamme.

Terassimarkiisit – Kalastuksen talo, Vaasa

Vaasan satamaan Kalastuksen talolle valmistettiin komea rivi vaativiin olosuhteisiin tarkoitettuja Topline terassimarkiiseja. Markiisit kattavat nyt terassitilaa Vaasan ykköspaikalla. Kohteen suunnitteli ja asensi Kallion Kaihdin Oy.

Parvekekaihtimet / Screen rullaverhot lasitetulle parvekkeelle

Lasitetusta parvekkeesta voi kesällä kehkeytyä käyttökelvoton pätsi. Tässä referenssiselosteessa kerromme asiakkaalle toteutetusta onnistuneesta parvekkeen aurinkosuojauksesta. Parvekekaihtimet toteutettiin SunShadow screenkankaalla ja rullaverhomekanismilla.

Apollo Zipline Screen : näkö- ja tuulisuojana terassille

Kohteen terassille toivottiin häikäisy-, näkö- ja lämpösuojaa. Zipline valikoitui erinomaiseksi tuotteeksi terassin etuosaan. Kangas kulkee tiiviisti sivukiskoissa vetoketjujärjestelmässä, eikä tuuli pääse heiluttamaan kangasta.

Ylä-Savon SOTE työterveyskeskus

Ylä-Savossa sijaitsevaan työterveyshuollon toimipisteeseen asennettiin kesällä 2016 julkisivun ulkopuolelle viilentävät ja häikäisyä estävät screen kaihtimet. Tuotteena toimi Apollo Zipline, joka integroituu rakennukseen täydellisesti.

Terassimarkiisit ja lamelliverhot

Viitisen vuotta sitten tähän esimerkkikohteeseen valmistettiin lamelliverhot häikäisyä ja näkösuojaa tuomaan. Aurinkoiset kesät ovat herättäneet toiveet tehokkaammasta lämmön torjunnasta, ja siitä se ajatus sitten lähti.

Moilas oy printtikaihtimet

Moilas Oy leipomon tehtaanmyymälän tiloihin haettiin aika ajoin alas laskettavaa tuotetta, joka peittäisi suuret pystypakastimet. Esteettisyyden vuoksi heti aluksi suunnitelmissa oli pritata kangas aiheeseen sopivalla kuvamateriaalilla.

Pimentävät rullaverhot täyskoteloituna

Asiakkaalle haettiin tässä kohteessa laadukasta pimennystä kotiteatterihuoneeseen, tuomaan mahdollisimman täydellistä pimennystä.

Magic Light -kaihtimet Sampo Pankkiin

Pankin tiloihin haettiin näkösuojaa, mutta myös muunneltavuutta. Magic Light kaihtimessa peitettävyyden ja häikäisyn säätelyn mahdollisuudet ovat periaatteessa rajattomat, joten tuote valikoitui verhoratkaisuksi melko helposti. Vaakaraitainen verhon ulkonäkö sopii niin moderniin kotiin kuin julkiseen tilaan.

Magic Light kaihtimet

Kohteen tiloihin valittiin Apollo Magic Light kaihtimet niiden valonsäätelyn mahdollisuuksien ansiosta. Lisäksi pelkistetty tasaraitainen kangas luo tyylikkään viimeistellyn ilmeen.

Lamelliverhot: asennus- ja käyttökokemuksia

Hyvin varhaisessa vaiheessa taloa suunniteltaessa päätimme, että meidän keittiö-olohuoneeseen tulee isot kiinteät ikkunat. Passiivitalon rakentaminen asettaa omat raaminsa talon sijoittelulle suhteessa ilmansuuntiin. Halusimme isot ikkunat, jotta saamme valoa.

Korimarkiisit, Graceville Iisalmi

Kohteen yrityksen julkisivulle kaivattiin näkyvyyttä sekä mukavuutta asiakkaille. Korimarkiisit ovat kestävä ja näyttävä aurinkosuoja – mutta myös sateensuoja.

Himos RIEMU -terassin markiisit

Apollo toimitti & asenti Himoksen Riemu -terassille yli 800m² katosmarkiiseja. Tuotteena Apollon X-line – erinomainen ratkaisu suurien pinta-alojen kattamiseen.

Ikkunamarkiisit screen kankaalla

Kohteessa talon eteläpäätyyn haettiin nimenomaan tyylikästä aurinkosuojaa. Tuotteeksi puntaroitiin sekä terassimarkiisia, että ikkunamarkiisia. Lopulta päädyttiin ikkunamarkiisiin, koska sen kattama alue on tässä kohteessa riittävä + markiisit voi kätevästi laskea alas varjostamaan koko lasipinnan.

Zipline -markiisit kirjastossa

Toteutimme syksyn 2019 aikana aurinkosuojaus projektin kirjastotiloihin. Paljon lasipinta-alaa omaavassa kirjastossa toivottiin häikäisysuojaa sekä apua kuumuuden hillitsemiseen. – Tuotteeksi valikoitui alkumetreiltä lähtien tehokas ja tyylikäs Zipline screen.

Ota meihin yhteyttä

Täytä oheinen lomake niin autamme sinua ammattitaidolla löytämään parhaan ratkaisun juuri Sinun tarpeisiisi. Opastamme mielellämme ja keskustellaan aiheesta lisää. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään
  • Jos haluat liittää yhteydenottoon kuvan tai muun tiedoston, lataa se tähän.
   Pudota tiedostot tähän tai
   Sallitut tiedostotyypit: png, jpg, jpeg, ppt, pptx, pdf, Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 5.
    Lähetämme mielenkiintoisia uutiskirjeitä aurinkosuojauksesta ja tarjouksista noin kerran kuussa. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.