Aurinkosuojatuotteiden motorisointi

Kaikki Apollo aurinkosuojat voidaan valmistaa toimimaan moottorilla. Tuotteiden motorisointi helpottaa käyttöä, sekä lisää käyttöikää ja tuotteiden tuomia hyötyjä.


motorisointi

Terassimarkiisin motorisointi

Heti kun aurinko alkaa paistaa, haluamme viettää kesäisiä iltapäiviä rennosti terassillamme. Yhdistämällä kalusteita, kasveja, valaistusta ja varusteita luodaan täydellinen ympäristö ruokailulle tai rentoutumiselle läheisten kanssa. Moottoroitu markiisi on terassin tärkeä elementti suojaamaan auringolta, jotta voit nauttia iltojen tunnelmasta sateesta tai paisteesta välittämättä.

Sähkökäyttöisellä terassimarkiisilla saat kaiken irti ulkotiloista kaikkina vuodenaikoina. Markiisivarusteiden laajassa valikoimassamme on sääantureita, lämmitys- ja valaistuslaitteita, joten voit rentoutua raittiissa ilmassa säästä riippumatta. Kaukosäätimillä voit käyttää kaikkia moottoroituja ratkaisuja vain napin painalluksella.

 

Miksi markiisit pitäisi moottoroida?

Jos olet miettimässä terassimarkiisin asentamista, silloin sinun pitäisi harkita moottoroitua ratkaisua. Jos sinulla on jo veivikäyttöinen markiisi, silloin sinun ei tarvitse edes muuttaa sitä, sillä suurin osa Apollo markiiseista voidaan moottoroida asennuksen jälkeen.

Sinun ei enää tarvitse turvautua vaivalloisiin veiveihin. Sähkökäyttöiset markiisit voidaan avata ja sulkea kaukosäätimellä, älypuhelimella tai tabletilla. Laske markiisit sopivalle korkeudelle muutamassa sekunnissa, jotta saat auringon ja varjon tasapainoon terassillasi.

kaihdinten-motorisointi

Sähkömoottorien edut:

Täysin kireä kangas
Moottorin automaattiasetusten ansiosta kangas pysyy kireällä, joten terassi näyttää tyylikkäältä.
Pitempi käyttöikä
Somfy-terassimarkiisin pehmeä avautuminen ja sulkeutuminen merkitsee sitä, että voit nauttia siitä vuosien ajan.
Valmius kotiautomaatioon saat aidosti ohjattavan kodin.

Automaattinen auringonsuojaus varmistaa maksimaalisen hyödyn

Aurinko- ja tuulianturit + motorisointi takaavat aurinkosuojan täydellisen kestävyyden, tilojesi lämmönsäätelyn ja energian säästön, vaikka et olisi itse säätämässä.

automaattiset aurinkosuojat

 

Aurinkosuojatuote + lasi + automatiikka = aurinkosuojajärjestelmä.

Oikein suunniteltu aurinkosuojajärjestelmä on suunniteltu toimimaan yhdessä ikkunan kanssa, turvaamaan riittävä luonnonvalon saanti, estämään tilojen liikalämpeneminen ja hyödyntämään saatavilla oleva aurinkoenergia muuttuvissa luonnonolosuhteissa.

Mielenrauhaa ollessasi poissa:

Tuulianturi saa kaihtimet ja markiisin kelautumaan automaattisesti sisään havaitessaan kovaa tuulta, suojaten järjestelmää vaurioilta.

Lisää mukavuutta:

  • Aurinkoanturi laskee markiisit alas automaattisesti estämään voimakasta auringonpaistetta ja pitämään olohuoneen vilpoisena.
  • Sähkökäyttöisiin markiiseihin voidaan lisätä myös valaisimia, joten voit nauttia illoista pitempään ulkona.


Apollo kaihdinten motorisointi

Miksi sisäkaihtimet pitäisi moottoroida?

Moottoroimalla sisäkaihtimet voit heittää hyvästit sotkeentuville naruille ja johdoille. Yhdellä painalluksella voit avata ja sulkea kaihtimet juuri oikeaan asentoon. Moottoroidut Apollo kaihtimet ovat käteviä myös ikkunoihin, joihin on hankala ulottua.

kaihdinmoottori

Motorisoiduilla kaihtimilla on muitakin etuja kuin käyttömukavuus. 

Motorisoimalla Apollo kaihtimet teet kodistasi viileämmän. Helppokäyttöisyys lisää kaihdinten käyttöä lämpötilan & häikäisyn mukaan, ja tämä taas edesauttaa miellyttävän sisälämpötilan saavuttamisessa, sekä energiansäästössä.
Liittämällä kaihtimet automatiikkaan, kotisi on aina turvallinen ja yksityinen, vaikka et olisi itse edes paikalla. Automatiikalla varustettu Apollo kaihdin suojaa myös kotisi tekstiilejä ja sisätiloja haitalliselta UV-säteilyltä, toimimalla aina kun aurinko porottaa liikaa.

Apollo Kaihdin ja Markiisi Oy takaa kaihdin mootteille ja ohjainlaitteille vähintään 2 vuoden takuun. Tuotteet ovat testatusti turvallisia käyttää, ja ongelmatilanteissa apu löytyy aina läheltä. Jokaisen kaihdin moottorin mukana toimitetaan suomenkieliset selkeät käyttöohjeet.

 

Moottori käyttötarpeesi mukaisesti

Apollo Kaihdin tarjoaa monenlaiset moottorimekanismit erilaisiin kohteisiin ja käyttötarkoituksiin:
– Patterimoottorit, (myös ladattavalla patterilla) esim. ikkunoiden väliin/paikkoihin joissa ei sähköä lähettyvillä.
– Muuntajamoottorit, verkkovirtaan.
– Pistotulppamoottorit, suoraan verkkovirtaan.

Kaukosäätimet jopa 15 kaihtimelle yhdellä säätimellä. Säädä kaikkia yhtäaikaisesti, tai erikseen omilta kanavilta.

Pystymme motorisoimaan jopa 4 x 3m kokoisen rullaverhon.

Sisäpuolisten aurinkosuojien motorisoinnin edut:

  • Helppokäyttöisyys
  • Mukavuus
  • Laatu & takuu
  • Selkeät ohjeet
  • Monipuolisuus
  • Yksityisyys
  • Turvallisuus
  • Energiansäästö