Aurinkosuojausta jo 40 vuotta

Apollo Kaihdin ja Markiisi Oy täytti 40 vuotta! Monenlaista ikkunaa on varjostettu, makuuhuonetta pimennetty, ja terassia katettu.  Keski-ikä ei tuo mukanaan kriisiä, vaan jatkamme edelleen innokkaasti alan huipulla nykyaikaisen aurinkosuojauksen suunnittelussa ja toteutuksessa.  Osa porukastamme on ollut mukana enemmän kuin elinkautisen, ja suurin osa jo yli 10 vuotta.  Pitkä historia ja osaaminen kertoo siitä, että […] Lue lisää »

Osta työtä Suomeen päivä 4.12.2019

  Osta työtä Suomeen -päivää vietetään tänä vuonna keskiviikkona 4.12.Silloin ostetaan vain suomalaista ja tehdään siitä tapa. Tapahtuman tarkoituksena on saada suomalaiset kiinnittämään huomiota kulutusvalintoihinsa ja valitsemaan suomalaisen tuotteen tai palvelun. Valinnoilla on merkitystä, sillä jos jokainen suomalainen käyttäisi 10 euroa kuukaudessa enemmän suomalaisiin tuotteisiin ja palveluihin, syntyisi Suomeen vuositasolla 10 000 uutta työpaikkaa. Kotimaisen […] Lue lisää »

Black Friday

Nyt kannattaa laittaa kaihdinasiat kuntoon. Perjantaina 23.11. Black Friday hinnat verkkokaupassa: KAIKISTA tuotteista -20 % alennus koodilla MUSTAPERJANTAI!  Alennus voimassa vain perjantaina klo 00.00 – 23.59. Jos tarvitset mallipaloja tuotteista, kannattaa mallit tilata heti, jotta ennätät vielä valita kankaan ennen perjantaita. Siirry tästä verkkokauppan >>

Rullaverho veivikäytöllä

  Rullaverhot saatavilla nyt myös veivikäytöllä! Veivikäyttö sopii rullaverhoille ja Magic Light kaihtimille. • Lapsiturvallinen; erinomainen kouluihin, päiväkoteihin, sairaaloihin… • Yksinkertainen käyttömekanismi • 40 mekanismille rullaverho jopa 250*400 cm koossa. • Saatavilla sekä vasen- että oikeankätisenä • Veivi käy myös kaikkiin kasettiverhoihin • Veivi on irrotettava – ottamalla veivin irti seinustalle ei jää mitään ylimääräistä • Sopii hyvin […] Lue lisää »

Magic Light kaihtimia kampanja hinnoin!

Varastoomme jääneistä Magic Light kankaista nyt -20 % alennusta! Kampanjan kaihtimeen sisältyy hopea litteän mallinen alalista. Hopea lista käy yhteen minkä kankaan kanssa hyvänsä, koska sen sävy sopii hyvin metallisen vakio kuulaketjun kanssa. Kaihdin valmisetaan vakiona Open Cassette kasettiin (40mm lipalla). Alennus voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Verkkokaupastamme löydät alennuksen kankaat, näet suoraan alennetun […] Lue lisää »

Rullaverhon tuplakannake

Kaipaatko joskus näkö- ja häikäisysuojaa, ja toisinaan taas täyttä pimennystä?  Tuplakannakkeilla on mahdollista asentaa kaksi rullaverhoa siististi päällekäin, niin että voit käyttää verhoja erikseen. Tarvittaessa molemmat saa siististi ylös rullalle.  • Innovatiivinen, kompakti muotoilu jonka avulla saadaan kaksi rullaverhoa siististi samaan ikkunaan • Valmistettu kestävistä komponenteista – 5 vuoden takuu • System 40® Slide Lock® -rullaverhomekanismi jaksaa […] Lue lisää »

Aukioloajat heinäkuun lopulla

Apollo tehtaan asiakaspalvelu on heinäkuun viimeisellä viikolla 23-27.7. poikkeuksellisesti avoinna arkisin klo 10-14.00. Asiakaspalvelun ollessa varattu/suljettu, jätäthän viestin: asiakaspalvelu@apollokaihdin.fi, tai yhteydenottolomakkeella. Tekninen asiantuntijamme Marko Kostian on lomalla 23.7.-3.8. välisen ajan. Kysy tuolloin tekniset kysymykset ja asennukseen liittyvät asiat suoraan asiakaspalvelun numerosta: 017 8212811. Muutoin tehtaamme ja pyörii läpi koko kesän!   Apollo Kaihdin Shop Helsingissä palvelee […] Lue lisää »

Markiisin suunnitteluohjelmassa huoltotöitä 8-11.6.2018

Lataamme Apollo markiisin suunnitteluohjelmaan uusia kangasvaihtoehtoja 8-11.6. Kaikki kankaat ei valitettavasti lataudu ko. aikana ohjelmaan. Pahoittelemme häiriötä. Mikäli suunnittelu jää pahasti kesken, lähetä meille kuva ja teemme suunnittelun puolestasi! asiakaspalvelu@apollokaihdin.fi

Keräämme uusia tuotekuvia

Onko sinulla tai tutullasi Apollo rullaverho, lamelliverho, markiisi, tai mikä tahansa tuotteemme? Nappaa kuva kohteesta ja lähetä se meille! Palkitsemme parhaat kuvat kuukausittain tyylikkäällä, laadukkaalla ja vieläpä turvallisella sateenvarjolla. – Koska aina ei paista aurinko. Sateenvarjossa on hieno Talot-kuosi, ja heijastava Apollo-logo. Arvo yli 25 €. Kuvan voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen kuvat@apollokaihdin.fi. Suurempien tiedostojen ja […] Lue lisää »

Suurempia pakkoja – suurempia rullaverhoja

Yhä useammin suunnitellaan ja toteutetaan todella suuria ikkunapinta-aloja. Suurien ikkunoiden kaihdinratkaisut ovat toisinaan hankalia sekä suunnittelijalle että asiakkaalle. Pahimmassa tapauksessa loppuun viety idea on tyylikäs periaatteessa, mutta käytännössä kärventää asukkaat laajojen lasien läpipaahtavalla auringolla. Ulkopuolinen aurinkosuoja on tässäkin tapauksessa paras antamaan suojaa lämpösäteilyä vastaan, mutta jos halutaan kaihtimet sisätilaan, tulee ottaa huomioon suurten tuotteiden haasteet niin […] Lue lisää »

Apollo rullaverho eristeenä

Ikkunan sisäpuolelle asennettava rullaverho auttaa pitämään kylmän ilman poissa talvella. Kaihdin toimii ikään kuin yhtenä eristekerroksena ikkunan edessä, ja estää ikkunan kautta tapahtuvaa sisätilojen jäähtymistä.   Lämpökamerakuvassa näkyy selvästi ikkunan kautta tapahtuva tarpeeton lämpöhukka. Säästät Apollo rullaverholla energiaa, ja pidät kiinteistön mahdollisimman lämpimänä – ilman koneellista lämmitystä. Talven pimeinä iltoina rullaverho ikkunan edessä toimii tietenkin myös […] Lue lisää »

Apollo lomailee 17.-28.7.2017

Vietämme kesälomaa perinteisesti heinäkuun 2 viimeistä viikkoa, eli 17.-28.7.2017. Palvelemme jälleen normaalisti ma 31.7. Lomamme ajan asiakaspalvelu ja tehdas suljettu. Tilausten toimitus jatkuu heti lomiemme jälkeen. Toivotamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme ihanan aurinkoista kesää!  

Apollo valtaa Kevätmessut 2017

Olemme mukana Helsingin kevätmessuilla jättisuurella 60m² osastollamme 6f2. Korttelissamme esillä tämän kevään ja kesän aurinkosuojat ulos ja sisälle! ARVOMME OSASTOLLAMME YLI 4000€ ARVOISEN MARKIISI TUOTEPAKETIN – räätälöitynä asiakkaan terassin mittoihin. MYÖS MUITA HUIMIA MESSUTARJOUKSIA LUVASSA, JOTEN TULETHAN VISIITILLE! Kevätmessut 6.-9.4.2017, Helsingin messukeskuksessa. AVOINNA to–pe 6.-7.4. klo 10–18, la 8.4. klo 10–18, su 9.4. klo 10–17

Apollo Kuopion Rakenna ja Asu messuilla 25-26.2

Apollo Kaihdin ja Markiisi on mukana Kuopion Rakenna ja Asu messuilla osastolla D-22. Luvassa hurjia messutarjouksia sekä arvontaa. Tervetuloa tutustumaan! Rakenna ja Asu-messut järjestetään Kuopio-hallissa. Messut avoinna lauantaina 25.2.  klo 10 – 17 sunnuntaina 26.2. klo 10 -17 Osoite Opistotie 4, 70200 Kuopio.

Antrasiitti Apollo komponenteissa

Uudet antrasiitin väriset komponentit saapuvat Apollolle! Swingline terassimarkiisin vakioväriksi nyt myös tyylikäs antrasiitti Apollo Swingline rungon vakiovärejä ovat tähän asti olleet valkea ja harmaa, mutta ajan mukaisesti otamme varastoomme vakio kompontenttien väriksi myös tyylikkään antrasiitin. Antrasiitti värin RAL nro : 7016 Antrasiitti lamellikisoissa Antrasiitti väri saatavilla vakiona nyt myös lamellikiskoissa. Antrasiitti kiskon muut osat ovat […] Lue lisää »

Aurinkosuojaus kohdilleen

Aurinkosuojaus on kirkkaasti edullisin keino pitää rakennuksen olosuhteet siedettävinä auringon porottaessa. Kaikkea päivänvaloa ei tarvitse sulkea ulos. Talotekniikka lehdessä syvennyttiin viime numerossa energiatehokkaan aurinkosuojauksen tärkeään rooliin tulevaisuuden rakentamisessa.  Jatkossa aurinkosuojauksen ja jäähdytysjärjestelmän integroinnilla on yhä suurempi merkitys rakennusten investointi- ja käyttökustannuksia pienennettäessä. Teksti Minna Kärkkäinen Kuvat EQUA Simulation Finland Oy ja Apollo Kaihdin ja Markiisi Oy […] Lue lisää »

Ylä-Savon SOTE:n työterveyskeskus sai viilentävät Screen kaihtimet

Kohde-esittelyssä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän työterveyshuolto Tuote: Apollo Zipline Screen. Kangas: Serge 600 screen Käyttö: Tahoma sähköinen ohjausjärjestelmä Ylä-Savossa sijaitsevaan työterveyshuollon toimipisteeseen asennettiin kesällä 2016 julkisivun ulkopuolelle viilentävät ja häikäisyä estävät screen kaihtimet. Tuotteena toimi Apollo Zipline, joka integroituu rakennukseen täydellisesti. Nykyaikaista aurinkosuojausta, suunnittelusta toteutukseen Työterveyshuoltoon toivottiin viilennystä ja häikäisysuojaa, helppokäyttöisenä sähköisenä ja tyylikkäänä toteutuksena. Yhdessä päädyttiin Apollo […] Lue lisää »

Zipline Screen kaihdin terassilla

Apollo Zipline Screen kaihdin on mainio näkö- ja tuulisuoja terassille Zipline markiisi on uudenlainen aurinkosuoja, joka asennetaan kehyksineen suoraan kohteeseen. Kangas kulkee tiiviisti sivukiskoilla, eikä tuuli näin ollen pääse heiluttelemaan kangasta. Motorisoitu Zipline sopii erinomaisesti myös terassien näkö- ja tuulisuojaksi – estämättä näkymää terassilta ulos. Screen kankaamme soveltuvat ulkokäyttöön, ja estävät turhat katseet ja auringon lämpösäteilyn. […] Lue lisää »

Apollo kaihtimet ja markiisit ovat Avainlippu-tuotteita

AVAINLIPPU TUOTE ‐ Suomessa tehty – Savossa valmistettu. Apollon kaihtimille ja markiiseille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlipputunnus. Avainlippu-tunnuksen avulla voimme viestiä tuotteidemme ja palvelumme suomalaisesta alkuperästä luotettavasti.   Kotimaisuus on meille tärkeää Apollo Kaihdin ja Markiisi Oy:n vahvuus ja sitoutuminen ovat pysyneet kotimaisuudessa jo lähes 40 vuotta, yrityksen perustamisesta lähtien. Arvostamme suomalaista laatutyötä, jonka […] Lue lisää »

Paremmat unet pimennysverhoilla

Mitä pimeämpi makuuhuone, sitä laadukkaampi uni.   Makuuhuoneissa kaikenlaiset valonlähteet vaikuttavat unen laatuun, vaikka silmät ovatkin nukkuessa kiinni. Silmäluomien läpi suodattuva valo vaikuttaa aivoihin ja melatoniinin tuotannosta vastaavaan käpyrauhaseen. Valo kertoo, että yö on ohi ja on aika herätä. Laadukkailla verhoilla ja kaihtimilla pimennät tilan, tyylistä tinkimättä. Pimentävä verho ei läpäise valoa ollenkaan, ja saat […] Lue lisää »

Markiisipäivät Riihimäellä pe 22 – la 23.5

Riihimäen Kaihdin ja Kehys Oy järjestää markiisipäivät Riihimäellä perjantaina 22.5 klo 9-18.00, ja lauantaina 23.5 klo 9-14.00. Esittelyssä kaikenlaiset aurinkosuojat, kohteeseen kun kohteeseen. Paikalla myös Apollo tehtaan edustaja. Käyntiosoite: Keskuskatu 5 Riihimäki Tervetuloa!

Stadi Kaihdin avajaiset Porvoossa 8.-9.5.2015!

  Onnea Stadi Kaihdin! Uuden Apollo kaihdin- ja markiisimyymälän avajaisia vietetään perjantaina ja lauantaina 8.-9.5 klo. 9 alkaen. Moottorimarkiisin ostajalle tuuliautomatiikka kaupan päälle! Tarjouksen pyytäneiden kesken arvotaan MEDIAPAD! Avajaisissa kahvitarjoilu, sekä paikan päällä Apollo tehtaan edustaja. Lämpimästi tervetuloa, toivottaa; STADI KAIHDIN PUUSEPÄNKAARRE 7 06150 PORVOO

Pohjanmaan Suurmessut Vaasassa 18.-19.4

Pohjanmaan suurin messutapahtuma, Pohjanmaan Suurmessut järjestetään 18.-19.4.2015 Botniahallissa Vaasassa. Esillä jälleenmyyjämme Kallion Kaihdin, joka tuo mukanaan messuille kesäfiilistelyä Apollo markiiseilla ja aurinkosuojatuotteilla. Tervetuloa!

Apollo markiisin keväthuolto

Linnut laulavat ja aurinko alkaa jo lämmittää – on aika huoltaa markiisit kesää varten!   Ostaessasi Apollo markiisin, olet tehnyt pitkäaikaisen sijoituksen, joka palvelee sinua vuosi vuodelta. Jos markiisia on muuten huollettu ja pidetty hyvin, on se käyttövalmis heti talviteloilta käyttöön otettaessa. On kuitenkin toimenpiteitä, joita markiisille suositellaan kevään kynnyksellä: Markiisi ja kangas kannattaa huuhdella […] Lue lisää »

Apollo markiisin syyshuolto

Kuten mikä tahansa tuote, myös markiisi kestää pidempään oikeaoppisella huollolla. Syksyn tullen on hyvä varautua talveen seuraavilla markiisin huoltotoimenpiteillä: Puhdista kangas mahdollisista roskista. Pese markiisikangas mahdollisesta liasta lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella (pH alle 5). Ongelmakohtia voi hieroa esim. pehmeällä harjalla. Huuhtele kangas puhdistuksen jälkeen vedellä, niin ettei kankaaseen jää pesuainejäämiä. Anna kankaan kuivua hyvin […] Lue lisää »

Turvalliset kaihtimet kouluihin ja päiväkoteihin

Apollo Kaihdin – toimivuutta, turvallisuutta ja kestävyyttä julkisiin kohteisiin Koulujen ja päiväkotien nopeasti muuttuvat vaaratilanteet ovat nykyaikana surullisen yleinen aihe, johon tulisi varautua mahdollisimman hyvin. Yleisten tilojen aurinkosuojauksessa, varsinkin kouluissa ja päiväkodeissa käytetään monesti heikkoja, jopa lainvastaisia aurinkosuojia. Vaaratilanteita varten kaihtimen tulisi mm. olla täysin pimentävä / läpinäkymätön, ja nopeasti käytettävissä. Ennaltaehkäisy on laitosten turvallisuuden kannalta tärkein […] Lue lisää »